آموزش کیک سیب و دارچین

ترکیب طعم سیب و دارچین واقعا حرف نداره. پیشنهاد میکنم که حتما با بستنی وانیلی میل کنید.
مواد لازم کیک :
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۲ ق.چ بیکینگ پودر
۱/۲ ق.چ جوش شیرین
۳/۴ پیمانه پودر قند یا شکر دانه ریز
۳ عدد سیب قرمز متوسط
۲عدد تخم مرغ بزرگ
۱ ق.چ عصاره وانیل یا ۲ ق.چ پودر وانیل
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱/۲پیمانه ماست یونانی
مواد لازم تاپینگ: ۱/۴ پیمانه شکر دانه ریز
۳ ق.چ دارچین
۱ ق.غ کره آب شده
مواد لازم لعاب قند 🙁 سلیقه ای)
۱/۲ پیمانه پودر قند
۲ قاشق غذا خوری شیر
فر رو از قبل در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید. کیک را در طبقه ی وسط فر قرار بدید.
زمان پخت : ۳۵ دقیقه حرارت از پایین، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت از بالا