طرز تهیه حلوا زعفرانی اصیل و سنتی – به همراه نکات مهم و آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا زعفرانی یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانی هست که دستور پخت بسیار فوری و ساده ای دارد . حلوا زعفرانی با روش های مختلفی درست میشه و هر عزیزی با طرز پخت متفاوتی این دسر خوشمزه رو آموزش میده ولی من سعی کردم خیلی راحت و آسون به تک تک شما عزیزانم آموزش بدم مخصوصا کسایی که برای اولین بارشون هست که میخوان حلوا درست کنند ، بتونن در کوتاهترین زمان ممکن این دسر معروف و لذیذ را بپزند.

مواد لازم حلوا زعفرانی

آرد سنگک یا آرد سبوس دار ۱ پیمانه

آب ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

گلاب ۱/۲ پیمانه

زعفران ۱ قاشق چایخوری سر پر

هل ساییده شده یا پودر هل ۱ قاشق چایخوری

کره ۱۵۰ گرم

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

 

  • آرد حتما ۳ بار الک بشه آب دم کردن زعفران ۳-۴ قاشق غذاخوری باشه گلاب لحظه ی آخر به شربت اضافه بشه شربت رو قبل از اضافه کردن گلاب اجازه بدید کمی (۵دقیقه)بجوشه که غلیظ بشه.
(بازدید ۱۶۴ بار, بازدیدهای امروز ۱ )

شما ممکن است علاقه مند باشید به

دیدگاه خود را وارد نماید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *