طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی در چند مرحله ساده در منزل

کدو حلوایی یکی از صیفی‌جات محبوب فصل پاییز است که می‌توان در غذاها و شیرینی‌های مختلف از آن استفاده کرد. طعم خاص کدو حلوایی به هر دسری، مزه‌ای متفاوت و شیرین می‌بخشد؛ از کدو حلوایی، می‌توان کیک‌های خوشمزه‌ای هم تهیه کرد. یکی از آن‌ها کیک کدو حلوایی است. این کیک می‌تواند به دورهمی‌ها و مهمانی‌های پاییزی شما طعم گرم و خوبی را اضافه کند. در این مطلب با طرز تهیه کیک کدو حلوایی در خانه آشنا می‌شویم.

کیک کدو حلوایی خامه ای

۱ | طرز تهیه کیک کدو حلوا‌یی با استفاده از ماست

یکی از دستور‌های پخت کیک کدو حلوایی، پخت این کیک با ماست است. پخت این کیک به وسایل خاصی نیاز ندارد و شما می‌توانید با قالب کیک ساده این کیک را بپزید. در ادامه ابتدا با طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ماست آشنا می‌شویم.

مواد اولیه لازم برای پخت کیک کد‌و حلوایی؛ ساده و در دسترس

پخت کیک کدو حلوایی با ماست به مواد اولیه‌ای مانند ماست، آرد و تخم‌مرغ نیاز دارد. بیشتر مواد اولیه موردنیاز برای پخت کیک کدو حلوایی با ماست در خانه بسیاری از افراد موجود است. باید توجه داشت که برای پخت یک کیک کدو حلوایی خوشمزه باید مقدار دقیق مواد اولیه رعایت شود. شما می‌توانید مقدار برخی مواد اولیه مانند گردو یا شکر را به سلیقه خود کاهش یا افزایش دهید اما مقدار بقیه مواد اولیه نباید تغییری داشته باشند. برای مثال تغییر تعداد تخم‌مرغ می‌تواند باعث سفتی یا نرم‌شدن کیک شما شود. مواد اولیه لازم برای پخت کیک کدو حلوایی با ماست عبارتند از:

  • سه قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر وانیل
  • یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
  • یک پیمانه گردو خردشده
  • هشت قاشق غذاخوری ماست پرچرب
  • چهار عدد تخم‌مرغ بزرگ هم‌دما با محیط
  • یک‌ونیم پیمانه شکر
  • سه پیمانه آرد شیرینی‌پزی یا آرد نول
  • ۴۰۰ گرم کدو حلوایی بدون پوست و خردشده
  • یک‌ونیم پیمانه روغن مایع گیاهی
کیک کدو حلوایی خانگی

مراحل قبل از پخت کیک کد‌و حلو‌ایی؛ به آسانی یک دسر خوشمزه درست کنید

پخت کیک کدو حلوایی با ماست بسیار آسان است و شما می‌توانید با هر میزان دانش شیرینی‌پزی این دسر خوشمزه را درست کنید. یکی از مهم‌ترین نکات طرز تهیه کیک کدو حلوایی، هم‌دما بودن مواد اولیه با دمای محیط است. مراحل قبل از پخت کیک کدو حلوایی با ماست به شرح زیر است:

  • مرحله اول:  در مرحله اول قبل از پخت کیک کدو حلوایی با ماست، کدوهای خردشده را داخل یک آبکش ریخته و با استفاده از بخار آب،‌ بخار پز می‌کنیم. باید مراقب باشید که در هنگام پخت کدو حلوایی‌ها به داخل آب نروند
  • مرحله دوم: در محله دوم کدوهای پخته را داخل مخلوط‌کن ریخته و آن‌ها را پوره می‌کنیم. درصورتی که در خانه مخلوط‌کن ندارید، از چنگال برای پوره کردن گردوها استفاده کنید
  • سومین مرحله: در سومین مرحله بکینگ پودر، دارچین و آرد را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم تا مواد خشک کیک یکدست شوند
  • مرحله چهارم: در مرحله بعدی باید تخم‌مرغ‌های هم‌دمای محیط را به همراه شکر به مدت پنج الی هشت دقیقه به‌خوبی هم بزنید تا رنگ ‌آن‌ها تغییر کرده و روشن شود
  • مرحله پنجم:  به مایه کیک روغن و ماست پرچرب را اضافه کرده و مواد را به‌خوبی به وسیله همزن برقی مخلوط کنید. بعد از مخلوط‌شدن مواد، پوره کدو حلوایی را نیز به مایه کیک اضافه می‌کنیم
  • ششمین مرحله: در ششمین مرحله همزن را روی دور آهسته گذاشته و به آرامی آرد را به مایه کیک اضافه می‌کنیم. در آخر نیز گردوهای خردشده را به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق مایه کیک را به آرامی هم می‌زنیم
کیک کدو حلوایی خانگی خامه دار

مراحل حین پخت کیک کدو حلوایی با ماست

بعد از آماده‌سازی مایه کیک، باید آن‌ را برای پخت در داخل فر قرار دهیم. برای پخت بهتر کیک باید فر از قبل گرم‌ شده باشد. همچنین باید شعله‌های پایین فر را برای پخت کیک روشن کنید و از روشن کردن شعله‌های گریل فر خود پرهیز نمایید. مراحل پخت کیک کدو حلوایی با ماست به شرح زیر است:

  • مرحله اول پخت: قالب کیک موردنظر خود را با کمی روغن یا کرده چرب کنید و مایه خمیر را به داخل آن بریزید. برای این که داخل کیک شما حبابی ایجاد نشود هم می‌توانید چندین بار قالب کیک را روی زمین بکوبید
  • مرحله دوم پخت: در مرحله بعد فر خود را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و به آن در حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا گرم شود. پیشنهاد می‌شود قبل از آماده‌سازی مایه کیک، فر خود را روشن کنید تا منتظر گرم‌شدن آن نمانید
  • سومین مرحله پخت: در مرحله سوم قالب کیک را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و اجازه می‌دهیم کیک برای ۳۵ الی ۴۵ دقیقه به‌خوبی بپزد
  • مرحله آخر پخت: بعد از پخت کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کیک از قالب جدا شود. برای تزئین کیک نیز می‌توانید از خامه یا کدو حلوایی و گردو خردشده استفاده کنید.

۲ | طرز تهیه کیک کدو حلوایی اسفنجی مناسب مراسم تولد

یکی از محبوب‌ترین انواع کیک از آن برای کیک‌های تولید نیز استفاده می‌شود، کیک اسفنجی است. پخت کیک کدو حلوایی اسفنجی برای افرادی که تولد آن‌ها در فصل پاییز است، بسیار جذاب می‌باشد. پخت کیک کدو حلوایی اسفنجی بسیار آسان است و مراحل مشابهی با پخت کیک کدو حلوایی ساده دارد. سایت آرسس کوک منبع بسیاری از دستور‌های شیرینی‌پزی ایرانی و فرنگی است که می‌توانید با سرزدن به آن، به بهترین رسپی‌های آشپزی دسترسی داشته باشید. مواد لازم برای پخت کیک کدو حلوایی اسفنجی عبارت است از:

  • سه عدد تخم‌مرغ
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • دو پیمانه آرد قنادی
  • یک پیمانه شکر
  • یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • نصف پیمانه گردو خردشده
  • یک پیمانه روغن مایع
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • یک پیمانه پوره کدو حلوایی
  • یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو
کیک کدو حلوایی دو لایه

مراحل پخت کیک کدو حلوایی اسفنجی

برای پخت کیک کدو حلوایی اسفنجی در ابتدا تخم‌مرغ، شکر، نمک و وانیل را داخل یک کاسه عمیق ریخته و برای شش دقیقه با دور تند هم می‌زنیم. بعد از شش دقیقه، بافت مایه کیک باید کاملا سفید شده باشد. در مرحله بعدی آب‌لیمو و روغن مایع را به مایه کیک اضافه کرده و به خوبی آن‌ها را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در ادامه پوره کدو حلوایی، آرد و بکینگ پودر را به ترتیب به مایه کیک اضافه کرده و به خوبی با همزن برقی هم می‌زنیم؛ سپس گردوی خردشده را نیز به کیک اضافه کرده و مایه کیک را داخل قالب کیک چرب‌شده می‌ریزیم. برای پخت کیک نیز قالب را باید درون طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهیم. برای کیک تولد می‌توانید کیک را با خامه، دارچین و کدو حلوایی تزئین کنید.


۳ | پخت کیک کدو حلوایی بدون فر

بسیاری از افراد در خانه خود فر ندارند و برای پخت انواع کیک از جمله کیک کدو حلوایی دچار مشکل می‌شوند. خبر خوب برای این افراد این است که آن‌ها می‌توانند با یک تابه نچسب نیز، در منزل کیک‌های متنوعی را بپزند. برای پخت کیک کدو حلوایی بدون فر کافی است به جای قالب، مایه کیک را درون تابه چرب‌شده و نچسب ریخته و روی شعله گاز با حرارت بسیار کم قرار دهید. برای پخت سریع کیک باید درب تابه را بگذارید. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کیک کدو حلوایی شما آماده سرو است.

کیک کدو حلوایی

بهترین رسپی‌های پخت نان و شیرینی

در صفحه نان و شیرینی آرسس کوک شما می‌توانید به بهترین رسپی‌های پخت نان و شیرینی دسترسی داشته باشید و در منزل خود بهترین کیک‌ها و دسرهای خوشمزه را درست کنید. هچنین در سایت آرسس کوک شما می‌توانید به انواع رسپی‌های فرنگی و ایرانی، دسر و غذا نیز دسترسی داشته باشید. با رسپی‌های آرسس کوک می‌توان بهترین غذاها و دسر‌های دنیا را در منزل تهیه کرد. اما اگر برای پیشرفت خودتان در آشپزی برنامه جدی دارید، پیشنهاد ما ثبت نام در دوره آنلاین آموزش قنادی آرسس شف است. آرسس شف، بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران است.

(بازدید ۸ بار, بازدیدهای امروز ۱ )

درباره نویسنده

شما ممکن است علاقه مند باشید به

دیدگاه خود را وارد نماید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *