مافین کیک هویج سالم

مواد خشک
۲ فنجان آرد غلات کامل (۲۶۰ گرم)
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
¼ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

مواد تر
½ فنجان شیر پر چرب (۱۲۵ میلی لیتر)، دمای اتاق
½ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ عدد تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
⅓ فنجان روغن نارگیل (۸۰ میلی لیتر)
½ فنجان عسل (۱۶۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ ½ فنجان هویج رنده شده (۱۶۵ گرم)
½ فنجان سیب رنده شده (۸۰ گرم)
½ فنجان گردو (۶۰ گرم)، خرد شده
فراستینگ
پنیر خامه ای ۶ اونس (۱۷۰ گرم)، دمای اتاق
۲ قاشق غذاخوری عسل (۴۰ گرم) یا به دلخواه
در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) در طبقه پایین تر، بدون فن، با حرارت بالا و پایین به مدت ۲۳ دقیقه
 یا تا زمانی که یک سیخ را داخل مافین فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید. از فر خارج کرده و کاملا خنک کنید.
 
(بازدید ۳۵ بار, بازدیدهای امروز ۱ )

شما ممکن است علاقه مند باشید به

دیدگاه خود را وارد نماید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *